dijous, 8 d’octubre del 2020

Comunicació important del SME

A continuació us feim arribar un missatge del Servei Municipal d'Esports de l'ajuntament de Maó.

Tot i que el Club segueix totes les mesures acordades, creim que es molt important que individualment faguem un esforç per complir les normes sanitàries imposades.


"   A totes les entitats usuàries de les instal·lacions esportives municipals,

Després de reprendre la pràctica esportiva al Poliesportiu i a la resta d'instal·lacions que depenen de l'Ajuntament de Maó, hem vingut observant una relaxació progressiva i generalitzada de les mesures de seguretat sanitària obligatòries en aquest context difícil, marcat per la pandèmia per la que estem passant.

El Servei Municipal d'Esports està realitzant un esforç molt gran per mantenir l'activitat en termes el més "normals" possibles, però per garantir que no es dona ni una passa enrere necessita comptar amb el suport i el compromís tant d'usuaris propis com de totes les entitats que utilitzen les instal·lacions a diari. Per això és important seguir en tot moment totes les recomanacions en matèria de seguretat i protecció sanitària que ens marca la normativa que estem aplicant. Especialment hem de reforçar comportaments en els següents aspectes:

- Cada entitat és responsable de la obligatòria presa de temperatura, pels seus propis mitjans, de tots els membres del seu col·lectiu

- La mascareta, correctament col·locada, és obligatòria en tots els trànsits per les instal·lacions, i només es pot prescindir d'ella en l'estricte moment de la pràctica esportiva

- És obligatori passar per un procés d'higiene de mans abans d'accedir a les instal·lacions, i recomanable també al acabar la pràctica esportiva

- És importantíssim respectar la distància de seguretat entre persones. Cal evitar les aglomeracions arribant a les instal·lacions al moment just de començar la pràctica esportiva i abandonant l'espai amb la mateixa puntualitat. En cas que sigui imprescindible un moment d'espera, millor ubicar-se sempre a l'aire lliure i evitar reunir-se als accessos a cada espai, mantenint especialment lliure l'entrada de l'edifici principal del Poliesportiu Municipal.

Si entre tots i totes som capaços de tenir cura de totes aquestes mesures serà més difícil que la pandèmia ens faci donar passes enrere. Unes instal·lacions netes i segures sempre seran més difícils de tancar.

Us agraïm a tots i totes la vostra comprensió.


Rebeu una cordial salutació.   "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada